Mirësevini në Hotel VOCI
Në janarr të vitit 2006, pranë qytetit piktoresk të Prizrenit, buzë maleve të Sharrit u themelua hotel Estrada, duke përmbushur bukurinë dhe madhështinë e natyrës rrethuese.

  Në janarr të vitit 2006, pranë qytetit piktoresk
të Prizrenit, buzë maleve të Sharrit u themelua
hotel Estrada, duke përmbushur bukurinë dhe
madhështinë e natyrës rrethuese.Në janarr të
vitit 2006, pranë qytetit piktoresk të Prizrenit,
buzë maleve të Sharrit u themelua hotel Estrada,
duke përmbushur bukurinë dhe madhështinë e
natyrës rrethuese.Në janarr të vitit 2006, pranë
qytetit piktoresk të Prizrenit, buzë maleve të
Sharrit u themelua hotel Estrada, duke
përmbushur bukurinë dhe madhështinë e natyrës
rrethuese.
 
  Hotel VOCI ka vënë në dispozicion edhe faqen e rezervimeve online. Ne faqen pasuese i gjeni instrukcionet dhe formen.
 
   

  Në janarr të vitit 2006, pranë qytetit piktoresk
të Prizrenit, buzë maleve të Sharrit u themelua
hotel Estrada, duke përmbushur bukurinë dhe
madhështinë e natyrës rrethuese.Në janarr të
vitit 2006, pranë qytetit piktoresk të Prizrenit,
buzë maleve të Sharrit u themelua hotel Estrada,
duke përmbushur bukurinë dhe madhështinë e
natyrës rrethuese.Në janarr të vitit 2006, pranë
qytetit piktoresk të Prizrenit, buzë maleve të
Sharrit u themelua hotel Estrada, duke
përmbushur bukurinë...
  Në janarr të vitit 2006, pranë qytetit piktoresk
të Prizrenit, buzë maleve të Sharrit u themelua
hotel Estrada, duke përmbushur bukurinë dhe
madhështinë e natyrës rrethuese.Në janarr të
vitit 2006, pranë qytetit piktoresk të Prizrenit,
buzë maleve të Sharrit u themelua hotel Estrada,
duke përmbushur bukurinë dhe madhështinë e
natyrës rrethuese.Në janarr të vitit 2006, pranë
qytetit piktoresk të Prizrenit, buzë maleve të
Sharrit u themelua hotel Estrada, duke
përmbushur bukurinë...
Hoteli ofron një sherbim të shkëlqyer dhe dhoma mjaft të rehatshme e të mobiluara me shije e elegancë. Të gjitha dhomat janë të pajisura me televizor satelitor, hidromasazh, minibar, ajër të kondicionuar, akses interneti, telefon, shërbim dhome 24 orësh. Të gjitha dhomat posedojnë edhe ballkonin me pamje të ndryshme.Hotel Estrada posedon edhe sallën prej 610 m2, me një arkitektur unike dhe pamje artistike, ideale për organizimin e konferencave, takimeve, prezantimeve, si dhe për organizimin e ceremonive dhe ahengjeve të ndryshme familjare.
Hotel Voci
Shirokë - Suharekë
Kilometri i 1, Magjistralja Suharekë - Prizren
Web Dizajn & Zhvillim
© 2011 - www.hotelvoci.com - Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.