(Press "Alt+s" to search page automatically)

Sherbimi
Sherbimi ne hotel Vocin.


Një nga tiparët e shumta që e veçojnë hotel Voci është edhe shërbimi i ciliësisë së lartë që ofrohet gjatë 24 orëve. Stafi i hotelit është thellësisht i përkushtuar dhe në
shërbim të klientëve, me qëllim që ata të ndihen qetë dhe të kënaqur. Në dispozicion të klientëve është edhe shërbimi i dhomës gjatë 24 orëve, si dhe shërbimi i
pastrimit dhe mirëmbajtjes së dhomës. Restorani është edhe një mundësi më shumë për klientët dhe kalimtarët që të shijojnë ushqime të ndryshme nga menuja e
pasur e kuzhinës, e cila ofron specialitete të ndryshme vendore dhe të huaja, si dhe të gjitha llojet e pijeve freskuese dhe atyre të ngrohta.
Nuk duhet anashkaluar edhe përshkrimi i sallës ekskluzive me sipërfaqe prej 610m2 ku mund të bëhen organizime të ndryshme, si konferenca, prezantime, takime
pune, si dhe ceremoni të ndyshme familjare. Në sallë gjithmonë shërben dhe kujdesët stafi i hotel Vocit.
Hotel Voci posedon edhe hapsirë të majftueshme parkingu për klient me kapacitet për mbi 300 automjete, që mundëson fleksibilitet më të madh për vizituesit dhe
klientët. Stafi administrues dhe shërbyes në Hotel Voci është i i angazhuar që të rritë sa më shumë cilësinë e shërbimeve, në mënyrë që pushimet ose organizimet
tuaja të jenë të përkryera.Ne jemi ne sherbim te klienteve tane.

Hotel Voci
Shirokë - Suharekë
Kilometri i 1, Magjistralja Suharekë - Prizren
Web Dizajn & Zhvillim
© 2011 - www.hotelvoci.com - Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.